Make flying great again!

Welkom op de pagina van Patrick Airways, dé eenpersoons “luchtvaartmaatschappij” zonder winstoogmerk maar wel met pleziergarantie!

Patrick Airways is omstreeks 2020 ontstaan nadat de grootaandeelhouder van Patrick Airways, Patrick van Harten, zijn PPL vliegbrevet heeft gehaald en er daarna veel vrienden en bekenden graag een keertje mee wilden vliegen. Een gat in de markt en goed voor zijn vlieguren!

Sindsdien maakt piloot Patrick regelmatig het Europese luchtruim onveilig met zijn vluchten. Een sorbet eten op het Duitse waddeneiland Juist, een dagje naar een vliegtuigmuseum in het Engelse Duxford, een vliegtuig ophalen in Letland: Patrick doet het.

Zijn vrienden, familie en bekenden weten hem steeds weer te vinden voor een leuke dag uit met het vliegtuig. En dat is toch de beste reclame. Patrick Airways makes flying great again! 😃

 

Voetnoot: Patrick Airways is niet aansprakelijk voor eventuele ongemakken aan bord zoals het ontbreken van een toilet, geluidsoverlast, rare vliegbewegingen, misselijkheid, slappe geklets van de piloot, etc. etc. Ook vertragingen of uitval van vluchten behoren tot de risico’s en vallen buiten de aansprakelijkheid.