Van 17 december 2012 t/m 12 januari 2013 ben ik met Gert naar Vietnam, Cambodja en Laos geweest, en nog twee dagen naar de Verenigde Arabische Emiraten. En ik kan je vertellen: Het was één groot avontuur. We zijn zonder vaststaand reisplan gestart in Ho Chi Minh City, het voormalige Saigon. Daarna via de Mekongdelta en Chau Dóc naar Phnom Penh en het tempelcomplex Angkor Wat in Siem Reap, Cambodja. Vervolgens over land de grens naar Laos overgestoken en Pakse en Savannakhet bezocht. Toen weer de grens van Vietnam over en doorgegaan naar Hué, Dà Nang en Hoi An. Met een binnenlandse vlucht zijn we naar het zuidelijk gelegen Nha Trang gevlogen. Daarna via Dà Lat en nationaalpark Cát Tién weer terug naar Ho Chi Minh City.

Tijdens het bekijken van de 4700 foto’s realiseerde ik mij hoeveel we hebben gezien en beleefd. Hieronder een selectie van de foto’s, hoewel ik mij ervan bewust ben dat het er nog steeds heel veel zijn. Geniet ervan!